Verhuur

Vakantie Appartement

Net buiten de camping gelegen hebben wij 2 prachtige vakantie appartementen. Met een paar stappen loopt u zo het bos in waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Deze 2 persoons landelijke kamer is voorzien van beddengoed en handdoeken.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Address:
Added: 16.11.23
Vakantie Appartement

Net buiten de camping hebben wij 2 prachtige vakantie appartementen. Met een paar stappen loopt u het bos in waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Deze  2 persoons klassiek ingerichte kamer is voorzien van beddengoed en handdoeken .Huisdieren zijn niet toegestaan.

Address:
Added: 14.04.21
Blokhutten

Voor wie op doorreis is in de Achterhoek, staan er twee blokhutten op de camping. Elke hut is tegen een geringe vergoeding te huur en heeft vier slaapplaatsen (twee stapelbedden), een drie-pits gaskomfoor en een tafel met vier stoelen. Gebruik van douche en warm water is gratis. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze blokhutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 14.05.18
Chalets

Parkcamping de Graafschap heeft mooie chalets te huur op rustige privéveldjes omzoomd door veel groen. De chalets zijn volledig ingericht en geschikt voor max. 4 personen. Voor een 3e, 4e of persoon wordt een meerprijs per nacht gerekend. Tegen een vergoeding van € 10,- kunt u een dekbed, kussen en lakenpakket huren. In onze chalets zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 07.04.24
Slaapvat

Een unieke beleving overnachten in dit leuke slaapvat geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Koken kun je buiten onder de overkapping, tevens staat hier een koelkast voor gezamenlijk gebruik. Het slaapvat beschikt over één twee-persoonsbed en twee slaapbanken voor kinderen. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze hutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 05.06.18
Podge

Om het helemaal compleet te maken hebben wij ook nog 3 Podge’s beschikbaar. Deze zijn geschikt voor 2 personen ( 2 keer een éénpersoonsbed). Ook hier kun je eventueel buiten koken onder de overkapping, tevens is hier een gezamenlijke koelkast aanwezig. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze hutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 20.03.20