Verhuur

B&B Landelijk

Gelegen in een prachtig wandel en fietsgebied. Landelijk ingericht met kook gelegenheid.  

Address:
Added: 14.04.21
B&B Klassiek

Gelegen in een prachtig wandel en fietsgebied. Klassiek ingericht met complete keuken en vaatwasser.

Address:
Added: 14.04.21
Trekkershutten

Voor wie op doorreis is in de Achterhoek, staan er twee trekkershutten op de camping. Elke hut is tegen een geringe vergoeding te huur en heeft vier slaapplaatsen (twee stapelbedden), een drie-pits gaskomfoor en een tafel met vier stoelen. Gebruik van douche en warm water is gratis. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze trekkershutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 14.05.18
Stacaravans

Parkcamping de Graafschap heeft mooie stacaravans te huur op rustige privéveldjes omzoomd door veel groen. De stacaravans zijn volledig ingericht en geschikt voor max. 5 personen. Voor een 3e, 4e of 5e persoon wordt een meerprijs per nacht gerekend. Tegen een vergoeding van € 7,50 kunt u een dekbed, kussen en lakenpakket huren. In onze stacaravans zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 14.05.18
Finse Kota’s

Originele Finse Kota’s.
De vorm van de Kota is gebaseerd op de traditionele hutten van de bewoners van Noordelijk Finland.

De kota’s zijn voorzien van een twee-persoonsbed en een 2 pits gasstelletje. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze hutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 14.05.18
Slaapvat

Een unieke beleving overnachten in dit leuke slaapvat geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Koken kun je buiten onder de overkapping, tevens staat hier een koelkast voor gezamenlijk gebruik. Het slaapvat beschikt over één twee-persoonsbed en twee slaapbanken voor kinderen. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze hutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 05.06.18
Podge

Om het helemaal compleet te maken hebben wij ook nog 3 Podge’s beschikbaar. Deze zijn geschikt voor 2 personen ( 2 keer een éénpersoonsbed). Ook hier kun je eventueel buiten koken onder de overkapping, tevens is hier een gezamenlijke koelkast aanwezig. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. In onze hutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Address:
Added: 20.03.20