Mooie schone camping

14 mei 2024

Prima camping en vriendelijke eigenaren

Na een avond /nacht enorm veel regen in een keer hebben ze overal hun best gedaan

De plekken zo droog mogelijk te krijgen

Er werd regelmatig gevraagd of het te doen was

Heel begaan met de camping gasten

Echt een top camping in een prachtige omgeving met bijna alle plekken privé sanitair

Jannie van Gils

Top top

14 mei 2024

Top park mooie omgeving en super sanitair gebouw .

En heel aardig personeel dikke pluim

Gr van uit nijverdal

Diny eshuis

Mooie camping.

15 april 2024

We zijn heel vriendelijk ontvangen.

Het is een mooie camping. Erg mooi gelegen.

Mooi en schoon sanitair met muziek.

Jacquelien Sterken

Parkcamping - Top

24 maart 2024

Wir, das Team von Hachinger-Camper (https://hachinger-camper.de/), haben Ihren Campingplatz Camping Schafbachmühle

getestet und können ihn nur wärmstens weiterempfehlen. Er ist kompetent, seriös und äußerst hilfsbereit. Gerne würden wir auch unsere Kunden an Sie verweisen. Machen Sie weiter so! Vielen Dank!

Thorsten

Thorsten

Erg mooie camping.

21 februari 2024

We hebben 2 nachten op een camperplek met privesanitair gestaan; fantastisch.

Camping heeft ruime plekken en zeer vriendelijke eigenaren.

Jan en Wilma

Prachtige rustige camping

13 februari 2024

In de winter gekampeerd met privé sanitair. Het was erg fijn. Mooie grote plekken. Vriendelijke gastvrijheid.

Pascale Sommer

We komen nog eens terug

12 februari 2024

Wat een nattigheid op de hele camping. Grasvelden waren niet te belopen, of we hadden de schoenen vol water. Dit betekende dat we de camper met de deur gericht naar het pad moesten zetten, anders zouden we continu in het gras wegzakken. Ook op het grind lagen flinke plassen water. Iets waar de camping overigens niets aan kan doen. Hierdoor vonden wij de prijs die we moesten betalen niet passend bij wat wij er voor terug kregen. Sanitairgebouw een dikke 10, heerlijke ruime douche zonder muntjes, fijn. We hopen met minder regen nog eens terug te keren, en de beoordeling bij te stellen. Overigens werden wij erg vriendelijk geholpen.

Mirjam

Netjes en schoon onderhouden park

31 januari 2024

Parkcamping de Graafschap is een mooi park, waar onderhoud hoog in het vaandel staat.

Als je van rust, natuur en fietsen houd is dit park zeker een aanrader om je vakantie door te brengen. De gezellige binnenstad van Doetinchem ligt op fietsafstand. De dames en heren werkzaam op het park doen er alles aan om uw vakantie te doen slagen. Goede en schone sanitaire voorzieningen, dragen eraan bij dat je bijna een thuis gevoel krijgt. Er zit een leuke kantine bij, waar je op gezette dagen en tijden een lekker drankje of maaltijd kunt nuttigen. Al met al de moeite waard om hier een keer te camperen.

Eric.

verassend

4 december 2023

voor proefcamperweekend een wintercamping gezocht met plaats voor campers in een omgeving met fietsroutes en eetgelegenheden op korte afstand van de camping; uitgekomen op de Graafschap.

de toegang naar de camping langs o.a. een boerderij bracht ons een beetje in twijfel of we de goede keuze wel hadden gemaakt; wat bleek: prachtige nette camping met uiterst vriendelijke en behulpzame mensen. prima sanitair, mooie staanplaatsen en een heel gezellige kantine die in deze tijd op vrijdag- en zaterdagavond open is. fietstochtje naar Doetinchem gemaakt en fietstocht naar Doesburg; mooie routes door afwisselde omgeving. al met al toch heel goede keuze gemaakt !

De Haan

Topplek in de Achterhoek

21 oktober 2023

We hebben genoten van een topplek in de Achterhoek. Mooie camping, privé sanitair was super! Goed verwarmd, zeer schoon en een lekkere hete douche. Dat was ook wel nodig in oktober…

Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk.

De locatie was ook top. Erg rustig gelegen en mooi opgezet terrein.

Veel te doen in de omgeving, zelfs in de herfst.

Rina

Ik beveel deze mooie gemoedelijke camping aan

20 oktober 2023

Dit was de 2 de keer en ik beveel deze camping aan

Dieny Bosch

Fijne en schone camping met ruime plaatsen

13 oktober 2023

Toch nog door het fraaie weer in september een week weggeweest en dit maal naar de Achterhoek. Al zoekend kwamen wij terecht op de website van Parkcamping de Graafschap. We waren direct gecharmeerd van de parkachtige opzet van de camping en de ruime plekken met privésanitair. Daar aangekomen zijn we ontvangen door vriendelijke medewerkers aan de receptie en de camping bleek inderdaad heel schoon en goed onderhouden te zijn, wat je niet vaak ziet in het naseizoen. De voortent staat op een ondergrond van fijn split en als je dit weet, dan is dat geen probleem v.w.b. het grondzeil/-doek. Mooie fietsroutes kunnen maken, maar ook uitstapjes naar Doesburg en Doetinchem zijn zeker aan te bevelen. Al met al, een fijn verblijf gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

Herman en Joke Musch

Geweldig!

10 oktober 2023

Wat een super camping! Vriendelijke ontvangst, een mooie en zeer riante plek met keurig privésanitair. Leuk detail was het pakketje met schoonmaakspulletjes. Tijdens ons verblijf werkte de tv niet goed, maar dit was snel opgelost door de leiding, super service! De omgeving is mooi en op de camping is het heerlijk rustig, Je kan er mooie fietstochten maken. Binnen een straal van een paar kilometer zijn er meerdere goede restaurants met redelijke prijzen.

Wij komen hier zeker nog eens terug. Welke plek je ook kiest, het is altijd goed.

Jos en Roos van Vliet

beoordeling verblijf Comfort Riant 260923 tot 07102023

10 oktober 2023

We hebben anderhalve week doorgebracht samen met nog een familie. Hele mooie ruime plekken. Camping wordt zeer goed onderhouden. Het sanitair bij de plek was super. Alhoewel de plekken voor de tijd van het jaar niet heel goedkoop waren (circa 43,- per nacht inclusief belastingen/schoonmaak e.d.) viel het me tegen dat hier bovenop er nog relatief veel extra elektrakosten werden berekend (44 euro voor anderhalve week) voor een koelkast, kacheltje en een lamp. Er wordt geadverteerd met 16A maar boven de 4A ga je meer betalen. Wellicht ook hier dure energiekosten en voorkomen dat er autos op de elektra aangesloten worden, maar toch…Desalniettemin hele mooie camping, vriendelijk personeel, mooie omgeving. Goede vakantie gehad.

Peter Willemsen

Genoten

29 september 2023

Mooie en schone camping. Heel vriendelijk.

Komen volgend jaar weer.

Henny Verbree

Geen titel

28 september 2023

Twee weken naar volle tevredenheid op de camping gestaan, op een plek met geweldig privé sanitair.

Door alle medewerkers zeer vriendelijk te woord gestaan.

We kwamen oa om te fietsen en dat hebben we gedaan vanaf de camping zo de natuur in.

Aanbeveling waard mooie goed onderhouden camping .

Rinus en Annie

Aanrader! Fantastische camping! Met eigen luxe sanitair

25 september 2023

Hele fijne camping! Waren met meerdere Eriba’s en daardaar hadden we ons eigen prive Eriba veld met 4 caravans. Het sanitair is heel luxe, netjes en warm. Fietsverhuur is er ook nog zodat je de omgeving goed kan verkennen. We zijn gaan eten bij de Gouden Karper in Hummelo op 15 min fietsen vanaf de camping.

We komen zeker een keer terug!

Gaby Kho

Vakantie

21 september 2023

Voor de 4e maal op de camping vakantie gehouden. Mooie, schone camping, staanplaats met privé sanitair, geweldig. Vriendelijk onthaal, schone en ruime staanplaatsen. De camping ligt in een mooie omgeving met uitstekende fietspaden. We komen zeker volgend jaar terug.

Guus Burgers

Topper

21 september 2023

Fantastische camping in een park setting.

Subliem sanitaire en grote plekken.

TV aansluiting.

Water aansluiting en afvoer.

Eventueel privé sanitaire.

Camping is een voorbeeld hoe een camping anno nu zou kunnen/moeten zijn.

Andre Schols

Gezellige en nette camping

20 september 2023

We hebben een heerlijk weekend doorgebracht op deze zeer nette camping. Camping De Graafschap is een middel grote camping, maar door de opzet en de begroeiing voelt het klein en rustig. We hadden een basisplaats met een schoon en super mooi algemeen sanitair.

Diana van de Water

Verblijf sept. 2023

19 september 2023

Op deze mooi aangelegde camping zijn nauwelijks faciliteiten voor kinderen en daarom is rust verzekerd. Eigen sanitair is aan te bevelen. Omgeving is mooi en rustig en toch op een steenworp afstand van het gezellige Doetinchem.

Cees Bakker

Geen titel

18 september 2023
Anoniem

Een heerlijke en rustige camping

18 september 2023

Het ziet er allemaal keurig uit !

En vriendelijke eigenaars 👍we komen er wel zeker terug! Wij hebben het vooral heel rustig gehad.

Jan en Corrie

Achterhoek

16 september 2023

Prachtige camping in de Achterhoek met in de omgeving prachtige fietsroutes en vele wandelmogelijkheden.

Jammer dat er geen bericht op de site was over het Høkenfestival! Op zeer korte afstand van de camping . Dit veroorzaakt overdag gezellige muziek maar tot ver in de nacht echt veel geluid. Dit zou voor ons de volgende keer echt n aandachtspunt zijn, om dat weekend te vermijden.

R. Rinkens

Prachtige camping

16 september 2023

Wij hebben hele fijne vakantie gehad , mooie plaatsen mooie toiletten en bijgebouwen echt heel netjes , en heel goed internet als je dat nodig hebt , het was 👍

En je word ook heel aardig geholpen

Veel dank

Loek en Marja Sies

Zomerse week in september

12 september 2023

Wij hebben een heerlijke week gehad in september met zomerse temperaturen, top! Prachtige omgeving en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Tom en Elsebeth

Topcamping

12 september 2023

Prachtige plaatsen. Super schoon en erg gastvrij. We komen zeker terug in de prachtige Achterhoek.

Jan Kamperman

Campingplaats.

12 september 2023

Heerlijk genoten een mooie schone camping.Mooi en schoon sanitair en broodjesservice.Volgend jaar hopen we weer een week te komen.

Fam.Nomen

Prima camping

12 september 2023

Fijne camping met voor ons een prima ruime rustige basisplaats (81),wel veel plekken met privé sanitair (hadden wij niet) waardoor het heerlijk rustig was in het toiletgebouw dat regelmatig werd schoongemaakt. Correct ontvangst bij receptie en afhandeling van gebreken (kapot terreinlampje). Lekker gegeten bij de friterie voor op de camping. Jammer dat we weer weg moesten en wij hopen hier zeker terug te komen.

Henk

Helemaal naar wens

11 september 2023

Mooi verzorgde en aangelegde camping met

Privé-sanitair.

Vriendelijke eigenaren.

Prachtig weer, mooie fietsroutes gemaakt,

is zeker voor herhaling vatbaar.

Fam. Oldenhof

Mooie camping

10 september 2023

Een mooie verzorgde camping met een schoon en modern sanitair

M. Remmelenkamp

Antwoord van Parkcamping De Graafschap

Bedankt voor uw leuke review.

Geen titel

9 september 2023

Prachtige uiterts verzorgde, en rustige parkachtige camping. Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers. Schoon prive sanitair. Dus een echte aanrader.

Fam. Jansen

Antwoord van Parkcamping De Graafschap

Bedankt voor uw leuke review.

Heerlijk rustige camping

29 augustus 2023

Vorig jaar voor het eerst , en nu wederom terug gekomen vanwege de rust op de camping en de mooie omgeving .

erik schaft

Top!

27 augustus 2023

Wat een fantastische camping! Heerlijk privé sanitair, plek verhard wat met de regen heel fijn was. Prachtige omgeving. Kortom, wij komen zeker terug

Erna

Fijne camping

27 augustus 2023

Wij hebben heerlijk genoten op camping de Graafschap vanaf 5 augustus tot en met 26 augustus.Heel vriendelijke eigenaars en personeel. De omgeving is heel mooi om met dit met de fiets te beleven. Tijdens de fietstochten genoeg plekken om te bezichtigen en te genieten van diversiteit aan eetgelegenheden.

Toppie.

Frans van Kempen

Nette verzorgde camping voor (actieve) 50 plus

21 augustus 2023

Mooie camping ,voor vooral 50 plus bezoekers een fiets paradijs ,mooie dorpen en stadjes in de directe omgeving ook de honden zijn welkom met bossen en eigen uitlaatplaats op de camping,

Prachtig eigen sanitair op veel plaatsen mooi ingericht, vriendelijke receptie medewerksters, leuke altijd voor vragen beschikbare eigenaars, afval gescheiden en voldoende ruimte om alles in te leveren ,groen wordt perfekt onderhouden en een camping die vinden wij het motto heeft de bezoekers een leuke onbezorgde

vakantie te bieden ,en (klein)kinderen zijn welkom ,de (actieve) kampeerder kan hier zijn hard ophalen wandelen, musea fietsen ,pontjes stadjes ,paarden alles is hier in de buurt en restaurants en supermarkten zij om de hoek en voetbal liefhebbers kunnen de Graafschap zien trainen overdag op een paar honderd meter afstand, wij zijn 3 maal geweest maar komen vast en zeker terug,

Ton damen

Geen titel

20 augustus 2023

Fijne en rustige camping waar wij al heel wat jaren met heel veel plezier naar toe gaan.

Edith

Geen titel

17 augustus 2023

Prachtige camping. Ga zo door.

P.jellema

een paar heerlijk rustige dagen in een prachtige omgeving

17 augustus 2023

schone camping (gem sanitair gebruikt), heel ruime plaatsen (grote caravan), mooie omgeving voor wandelaars en fietsers. vriendelijke en behulpzame eigenaar/personeel.

Gert en Nelleke den Hertog

Geweldig

15 augustus 2023

Hele mooie verzorgde camping met bijna allemaal privesanitair.

Hij is niet echt voor gezinnen met kinderen.

Maar wij komen er graag,heerlijk rustig.

Je kan de vogeltjes horen fluiten.

En je ziet regelmatig een konijntje rond scharelen.

Eigenaren zijn heel aardig .

Corrie van den Berg

helaas erg natte vakantie

13 augustus 2023

Lekker rustige camping met goede sanitaire voorzieningen heel vriendelijk personeel dat altijd wel tijd heeft voor een praatje

Helaas door de erg natte periode dat wij er waren werden de velden redelijk soppig maar het personeel deed er alles aan om dit binnen de perken te houden

OP de vertrek tijd werd de caravan heel netjes door een trekker van zijn plekje getrokken en bij de poort afgekoppeld

Dit om zo min mogelijk schade aan het veld te maken

Al met al een beste plaats om je vakantie door te brengen

Ger van Buren

Grindbed

12 augustus 2023

Elke plaats is voorzien van een grindbed zodat het water direct de grond in trekt hierdoor hadden we nagenoeg geen last van het water ondanks. Dat het veel heeft geregend verder is de camping goed verzorgd met prima sanitair

G weerink

Prima

12 augustus 2023

Fijne camping met heel veel mogelijkheden in de omgeving, wandelen en fietsen.

Wij hadden een plek met prive sanitair, in het sanitair gedeelte muste ik een ketyinkje aan het gootsteenstopje daardoor lastug te verwijderen, verder lag er grind voor het sanitair en dat liep, ondanks een rooster voor de deur, erg naar binnen wat niet fijn is als je ineens onder het douchen op een steentje staat, verder us het zonde van de vloer want het krast enorm die steentjes.

Taling

Ruime en rustige camping in groene omgeving

8 augustus 2023

We gaan volgend jaar weer! Normaal gesproken hebben we het na een keer wel gezien. Volgend jaar wordt onze derde keer. Deze camping is zeer ruim en groen. Het is een rustige camping met fijne plaatsen met een heerlijke douche, wasbak en toilet in het privé sanitair. Er is genoeg te doen in de omgeving naast wandelen en fietsen in de bossen. Er zijn veel leuke stadjes in de buurt zoals Doetinchem, Zutphen en Winterswijk. De mensen bij de receptie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit jaar was er ook een handige app met allerlei wetenswaardigheden. TOP camping. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar!

Resia Rozenberg

De camping ligt in een rustgevende omgeving, waar vriendelijk personeel tijd maakt om het verblijf te optimaliseren.

7 augustus 2023

De faciliteiten op de camping zijn van hoge kwaliteit.

Lizzy

Geen titel

6 augustus 2023
Anoniem

Geen titel

6 augustus 2023
Anoniem

Geen titel

6 augustus 2023

Een mooi park en geweldig sanitair gebouw

D.S.van der Waal

TOP!!

5 augustus 2023

mooie camping, mooie plekken rustig, weer zat neit zo mee maar toch heelrijk genoten.

richard

Onderschat de achterhoek niet!

4 augustus 2023

Zelfs de basisplek was al super. Mooi gras, hard standing voor de voortent zodat bij regen alles schoon bleef!

Andries

Heerlijk, rustig in ern mooie omgeving

3 augustus 2023

Kampeerplaats met sanitair. Keurig, handig en schoon sanitair. Heerlijke plek op mooi veldje. Lekker rustig en mooie omgeving. Leuk wandelen en fietsen.

Prettige ongedwongen sfeer.

Fam. Post

Prachtige camping met aandacht voor de natuur

31 juli 2023

Wat een prachtige, goed onderhouden camping, inderdaad mooi aangelegd als parkcamping. Zeer vriendelijke, gastvrije ontvangst, mooie omgeving. Echt ruime staanplaatsen, wij hadden privé sanitair, zeker aan te raden. De camping is rustig gelegen, perfecte uitvalsbasis voor fietstochten of wandelingen door de mooie omgeving. Doetinchem ligt op fietsafstand.

Roelof en Anja Foppen

Een mooie rustige camping

29 juli 2023

We stonden op een prachtig veldje omsingeld met groen, de plek zeer ruim en vlak.

Het aanwezige privésanitair schoon en ruim genoeg, de douche had voldoende druk wat erg prettig was.

Het ontvangst was vriendelijk en gastvrij.

Fam Baars

Prima camping

29 juli 2023

Mooi onderhouden camping, super sanitaire voorzieningen, mooie plekken…sommige wel wat krapjes, vriendelijke en gastvrij personeel, huur accomodatie die wij erbij hadden gehuurd..schoon, goed bed.

Ivette Metselaar

weekje vakantie

25 juli 2023

In de tweede week van juli een weekje op de Graafschapcamping vertoeft. Een leuke camping die netjes wordt onderhouden. Wij waren hier voor een tweede keer op een plaats met eigen sanitair. Prima cabine met uitzondering van de douchebak. Die lag bij ons zeker niet op afschot en soms glad. Verder vonden wij dat er soms wel hard werd gereden met auto’s op de camping en zeker bij onoverzichtelijke stukken (bocht en hoge hagen). Het grootste minpunt deze vakantie betrof de overlast van vliegen. Wij kunnen een vlieg, twee vliegen aan maar zeker niet meer. Ze dansten gewoon voor de hordeur van de caravan om mee naar binnen in te kunnen. Verder goede vakantie gehad.

Nico

Geweldig!

24 juli 2023

Wij zijn aangenaam verrast door uw goede zorgen van afgelopen dagen 18-23 juli. We hadden een slechte start ivm mankementen aan onze auto en moesten gebruik maken van een leenauto voor onze caravan. U bent coöperatief geweest in het ontstane probleem en we hebben een geweldige plek gehad met hele fijne buren! Dankjewel voor het fijne verblijf!

De Koning

Prettig verblijf op camping de Graafschap

23 juli 2023

Wij hebben uw camping als een mooie rustige verblijfplaats beschouwd. Mooie ruime plaatsen met prachtig nieuw sanitair. De kantine had wat ons betreft wat vaker open mogen zijn maar de producten die daar verkocht en gemaakt werden waren prima. Over het algemeen dus prima camping met er vriendelijk personeel en eigenaar.

C.Schinning

mooie superverzorgde camping

22 juli 2023

wij komen al voor het tweede jaar op deze camping

goede ontvangst en duidelijke uitleg over de camping mooie en goed verzorgde en ruime plaatsen met eigen wc en douch als je dat wild

mooie bosrijke omgeving met voldoende wandel en fietspaden aanwezig

mooie camping om van de rust te genieten een aan rader

Antoon

5sterren

22 juli 2023

Wij hebben een fantastische week gehad.

Mooi gelegen camping mooie fietstochten gemaakt.

Het sanitair was heel goed fris en zeer netjes zoals de hele camping!!!!

Ad de Wit

Goede kleinschalige camping

22 juli 2023

Zeer nette camping met schoon sanitair .rustig mooie plaatsen en uitval basis voor fiets en wandel routes..wij mochten er 6dagen verblijven met tent hebben genoten van de rust en privé sanitair. Reeds gereserveerd voor volgend jaar.gr keuvelaar.

Keuvelaar

Dupet

11 juli 2023

Super plek, zeer goed onderhouden, geweldig sanitair en zeer vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Paul van Dijk

Overnachten in een vat

10 juli 2023

Prima accommodatie om op een eenvoudige wijze 2 nachtjes te kamperen. Prijs/kwaliteit prima, mede door het zeer nette sanitair.

Niet geschikt voor mensen met een beperking.

Bij zeer warm weer toch goed te ventileren. Door de raamhorren weinig last van muggen en.

Willem Dijkstra

prima plaats, mooie omgeving

6 juli 2023

prima plaats voor meerdere overnachtingen. sanitair is perfect , plaatsen zijn mooi opgesteld met veel ruimte.

Vriendelijk geholpen bij de receptie , dus waren het prachtige dagen.

Niet twijfelen dus gewoon naar parkcamping De Graafschap gaan.

Gommans

Mooie camping

6 juli 2023

Wijhebben ons verblijf als fijn ervaren

K.visser

Prachtige en rustige camping. Eigen sanitair perfect

6 juli 2023

Een prachtige en rustgevende camping waarbij het eigen sanitaire gebouw echt een aanrader is.

Wiersma

Geen titel

4 juli 2023
Anoniem

park gevoel

4 juli 2023

Zeer nette en mooie camping, Strak gemaaide velden grote plaatsen. Zeer goed en mooi prive sanitair. Echte aanrader.

eric

Mooie rustige camping

4 juli 2023

Mooie camping, goed sanitair, schoon park, veel plaatsen met privesanitair, restaurant/snackbar niet alle dagen open, geen pinbetalingen mogelijk in restaurant/snackbar???? op de markt kun je pinnen maar hier niet heel erg achterhaald

Bas Verkroost

Mooi park in natuurlijke omgeving

3 juli 2023

Mooi park mooie plaatsen en goed privé sanitair

Camping waar je tot rust komt

Mooie omgeving voor te fiietsen. en te wandelen

Sjaak en Wilma Pirovan

Top camping voor de rust zoeker

2 juli 2023

Een uitermate goed onderhouden camping met ruime staanplaatsen en modern prive sanitair.

Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie, onderhoudsdienst en schoonmaakdienst.

Hans en Jeanet Eggink

oase van rust, ruimte, groen, netheid,vriendelijlheid.Fijn om te verblijven.

1 juli 2023

De dames van de receptie hebben een dikke pluim verdiend. Hun professionele en vriendelijke, hulpvaardigheid was geweldig.

Een grote PR voor de super camping

Anoniem

Thuiskomen

26 juni 2023

Heel erg fijne en service gerichte camping.

Teun Groen

Rustige, gastvrije camping met privé sanitair

25 juni 2023

Camping De Graafschap is een aanrader voor rustzoekers. Onder de bezielende leiding van familie Hylkema hebben wij deze goed onderhouden camping 4 weken bezocht. Mooie plek waar je geheel tot rust komt. Voldoende reden om voor volgend jaar dezelfde plek te bespreken.

Mieke Hooijmeijer en Jan Nugteren

Heerlijk verblijf

25 juni 2023

We kennen parkcamping de Graafschap al enkele jaren en hebben er ook dit jaar weer een prima vakantie doorgebracht. Nieuw voor ons waren de grote hardstands waar je ook met je voortent op staat nu. Op zich prima, de afwatering is heel goed maar soms zijn de haringen lastig in de ondergrond te krijgen door grote stenen in de hardstand. Wat we op de voor ons nieuwe plaats mistte was een afvoerputje voor de vuilwaterslang.

Het sanitair is prima, de standplaats goed onderhouden en de eigenaren en personeel zijn heel vriendelijk.

Top vakantie gehad.

W. Bastiaanse

Dit verdient een pluim

25 juni 2023

Een prima rustige en groene camping. Hier kan je tot rust komen. Ruime plek en fijn privé sanitair. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Park wordt keurig onderhouden. Voor herhaling vatbaar wat we ook volgend jaar gaan doen

Paul en Gemma Overdijk

Eindelijk een camping met super privé sanitair en rust.

25 juni 2023

Zijn nu 3,5 week geweest, heel fijn sanitair, zeer behulpzame mensen van de camping om je tevreden te stellen, bij de receptie alle tijd en aandacht voor je wensen, mooie ruime staanplaatsen . Het gras word netjes bijgehouden, wij zijn heel tevreden en komen volgend jaar weer terug. Aan alle medewerkers van de camping, ga zo door.

Sjaak en Els Mulder

Voor de 2e keer op dezelfde plek op deze camping , plaats met privé sanitair.

25 juni 2023
G.J.Doves

Zeer comfortabele camping

23 juni 2023

Het was voor ons de 2e keer op deze prachtige verzorgde camping met privé sanitair en zeer ruime plek.

Wil en Rob.

kampeer ervaring

23 juni 2023

mooie kampeer velden. goede prive sanitaire voorzieningen. vriendelijke en behulpzaam personeel. zeker een aanrader

L a de jongste spee

Geen titel

20 juni 2023
Marjan

Mooie verzorgde camping

20 juni 2023

Prachtige camping vooral door het privé sanitair grote plaatsen, mooi gelegen bij het bos. Fantastische fiets mogelijkheden. Jammer dat er geen zwembad is.

Simone Teunis

Antwoord van Parkcamping De Graafschap

Bedankt voor uw review. Fijn dat jullie zo enthousiast zijn over onze camping.

Helaas hebben wij geen zwembad op ons park. Wel kunt u gratis gebruik maken van het Hessenbad in Hoog-Keppel.

Deze kaartjes zijn af te halen bij de receptie. (zie camping app)

Keurig

20 juni 2023

We hadden een zeer mooie plek sanitair was top nette camping

Berends

Antwoord van Parkcamping De Graafschap

Bedankt voor uw review. Graag tot ziens.

Keurig

18 juni 2023

We hadden een geweldige plek omdat het 14 dagen droog en warm was konden we op plek 67 toch ook de schaduw op zoeken

Berends

Zeer goede en moderne camping

15 juni 2023

Wij hebben hier 2 weken tot volle tevredenheid gestaan op een zgn basisplaats. Zeer ruime plaats met waterkraan, afvoer en elektra aansluiting.

Sanitair vrijwel nieuw, zeer luxe en schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen over de prijs was wat onduidelijkheid. Dit komt omdat de camping gebruik maakt van verschillende kortings akties. Even opletten kan in je voordeel zijn. Voor de rest alleen maar lof.

Cees van Stralen

Antwoord van Parkcamping De Graafschap

Beste C. van Stralen

Bedankt voor uw review. Weet inmiddels ook wat er verkeerd is gegaan.

U zou eerst 12 dagen verblijven maar heeft er 2 dagen bij aangeplakt.

De korting is hier niet standaard opgegaan.

Omdat uzelf erg oplettend was hebben wij het ook aangepast.

U ben nu 14 dagen op onze camping geweest dan krijgt u inderdaad 10% korting.

Wij zien u graag terug op onze camping.

Met vriendelijke groet,

Deborah Hylkema

Geweldige camping

13 juni 2023

Mooi rustig goed onderhouden gezellig wij genieten er elke weer . Goede aan rader

Verton

Mooie camping met privé sanitair

7 juni 2023

Mooie camping, goede en aardige service door de medewerkers en wel 70 plekken met privé sanitair, heerlijk alles bij de hand!

MJ Scholten van der Roest

Verblijf caravan

7 juni 2023

Mooi aangelegde camping, mooi, nieuw en schoon sanitair. Vriendelijke medewerkers. Top camping, komen zeker terug

Wintmulder

Geen titel

4 juni 2023

Een mooie, schone en rustige camping met goed Prive sanitair, zeker een aanrader

Martin de Zwaan

Geen titel

4 juni 2023

Ons verblijf op camping de Graafschap hebben wij als zeer prettig ervaren.

Wij hadden een ruime luxe comfort plaats met super schoon privé sanitair en veel privacy . Op de dag van vertrek, zijn wij helaas door

omstandigheden i.p.v. 11.00 uur om 15.00 uur vertrokken…minpuntje is dat we bij thuiskomst op de rekening zien dat ze hier dan extra €.15.00 voor rekenen.

Verder was het prima verzorgd en we komen hier zeker nog eens terug.

Twan Bongers

Heerlijke camping

29 mei 2023

Bijna 14 dagen op de camping gestaan met Hemelvaart en Pinksteren. Wat een heerlijke camping. Prachtige plekken, mooi privé sanitair en heerlijk rustig. Vanaf de camping veel mooie fietstochten gemaakt. We hebben genoten!

Walter

Hemelvaartsweekend

24 mei 2023

Hartelijke ontvangst, ruime kampeerplek.

Schone en luxe sanitaire voorzieningen.

Lia Roelofsen

Bijzonder slapen

24 mei 2023

Mooie plek heel idyllisch jammer dat het sanitair gebouw verder van de podges ligt

Prachtig sanitair zeer schoon

Ik miste een klein koffieapparaatje op het tafeltje was fijn geweest

Anne

Mooie camping

15 mei 2023

We hebben een week met de caravan op een mooie plek gestaan,met prive sanitair wat we heel schoon aantroffen,complimenten Voor de schoonmaak medewerksters . De camping is heel goed onderhouden met een prachtige grasmat.ook daar onze complimenten voor. We komen zeker nog eens terug.

Schellekens

Prachtige Camping

17 april 2023

We hebben een lang weekend met de camper op deze schitterende camping gestaan. Rustig, zeer goed onderhouden en uitstekend sanitair. Hartelijke ontvangst. Prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten in deze gastvrije omgeving. We komen nog

eens terug.

Klazina en Wiebe

Verblijf met privesanitair

7 maart 2023

Een prima camping voor een paar nachtjes eruit met de camper begin Maart. Bewust gekozen voor deze camping voor de omgeving EN privesanitair wat in deze periode wel erg prettig is. Naar ons idee teveel vaste plaatsen maar het is dan ook een vakantiepark. Vlakbij Doetinchem en Doesburg mooi fietsgebied. Ook langs de IJssel.

Caroline

Prachtig en rustig. schoon en zeer correcte medewerkers.

1 maart 2023

Ik ben erg tevreden. Ik ben zeer tevreden over uw park en in het bijzonder merk ik op dat uw park mij behoorlijk rust geeft. Ik dank jullie voor gastvrijheid.

G.R. Madjdian

Super weekend!

25 januari 2023

Super weekend gehad op uitermate nette camping! Privé sanitair was top (heerlijk heten douche!), zeer vriendelijk ontvangen en heerlijk rustige ligging. Onmondig gastvrij in de Achterhoek zeg maar!

Blok

Mooie, goed verzorgde camping

5 januari 2023

Tien dagen geweest tijdens de kerstdagen en met oud en nieuw. Voor het eerst tijdens de winter gekampeerd. Prima bevallen. Mooie camping, zeer hartelijk ontvangen en mooie, ruime plaatsen. Alles werd keurig netjes bijgehouden en de ligging is vlak naast het bos. Voor ons was het entree heel even zoeken, maar we hebben het prima naar onze zin gehad.

Geert Wolfs

Heerlijk rustig. Goede voorzieningen

4 januari 2023

Goed

Frans Huijskes

Gezellig super schoon, gastvrij

4 januari 2023

Een prachtige rustige, gastvrije plek. Waar je kan ontspannen, heerlijke wandelingen kunt maken. Er zoveel te doen is in de buurt dat een keuze maken best moeilijk is.

Bij de receptie en door alle medewerkers er altijd een vriendelijk woord is.

Máar heel belangrijk voor mij het is schoon.

Fam.vels