Proefkamperen in de Achterhoek

op Camping de Graafschap

Wil je ook de gastvrijheid van de Achterhoek ervaren in combinatie met het gemak van een compleet ingerichte tent? Dan is “Proefkamperen in de Achterhoek” zeker iets voor jou! In samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt kun je vanaf het voorjaar Proefkamperen bij ons en op 9 andere deelnemende Campings in de Achterhoek. Op onze camping staan de compleet ingerichte tenten voor je klaar en het enige wat je hoeft te doen is: genieten van Kamperen in de Achterhoek!

Achterhoek
De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap, authentieke boerderijen, prachtige kastelen en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de streek een ideale plek om wee op te laden. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving om vervolgens even bij te komen in één van de gezellige restaurants en te genieten van de heerlijkste streekproducten. Bezoek een museum, attractie of wijngaard in de Achterhoek en bij een kampeervakantie in de Achterhoek mag een bezoek aan Obelink Vrijetijdsmarkt zeker niet ontbreken!

parkcamping de graafschap

Proefkamperen in Obelink Family Deluxe
Op onze camping hebben we speciaal een Obelink Family Deluxe pakket samengesteld. Dat is een compleet ingerichte familietent die van alle gemakken is voorzien. Op die manier kun je in alle rust proeven van het kamperen. Ideaal voor een weekendje weg of een weekje kamperen in de Achterhoek.

Blikvanger in het Familiy Deluxe pakket is de Obelink Trail 600 TC. Een ruime 6 persoons tunneltent waar je met het hele gezin in kunt verblijven. Er zijn drie slaapcabines aanwezig die ook als twee ruimere cabines kunnen worden ingericht.
Zoals gezegd is de tent compleet ingericht voor 4 personen. Campingtafel, stoelen, campingbed met matrassen, campingkast en campingkeuken en een picknickmand voorzien van bordjes, bestek en pannen zijn allemaal aanwezig. Het leefgedeelte is bijna 15m² waardoor je meer dan voldoende bewegingsvrijheid hebt om er te eten, te drinken en te ontspannen.

Wat u zelf nog mee moet nemen ; slaapzak, kussen , handdoek(en), theedoek(en)

Onze faciliteiten

Ontdek de Achterhoek

Sanitair

Parkcamping De Graafschap heeft twee moderne en uiterst schone verwarmcamping juni 2013 020de sanitair-units. Elke unit heeft aparte dames- en herentoiletten en afsluitbare wastafel- en douchecabines. Gebruik van douche en warm water is gratis. Tevens beschikken wij over een extra verwarmde baby was-ruimte.

Wifi

Op alle kampeerplaatsen kunt u tegen betaling10 draadloos internetten met uw eigen laptop, iPad of tablet. Rondom de receptie en in de horeca is het gebruik van internet gratis.

Kantine

In de Kantine bent u van harte welkom voor een hapje en of drankje.