Leuke dag uitjes!

Parkcamping de Graafschap ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen,landelijk gelegen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied.

De toegangsweg van de camping sluit direct aan op het uitgebreide knooppunten-netwerk van de Achterhoek. Tevens zijn gratis fietsroutes te verkrijgen in de receptie die u naar en langdownload (1)s de mooiste plekjes in Hummelo en omgeving leiden o.a. Doesburg, Zutphen en het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook heel leuk is deze QR-route!

Route & contact

Kamperen

Faciliteiten

CampingDeGraafschap-Nabij

Nabijgelegen omgeving

Achterhoekse gezelligheid

In de nabijgelegen omgeving zijn er tal van prachtige kastelen te bewonderen. Zin in een culinaire fietservaring? Wellicht is het happen en trappen arrangement dan iets voor u, deze start bij ons in het drop bij restaurant de Gouden Karper.

Voor wie van echte Achterhoekse gezelligheid houdt is een bezoek aan de nabij gelegen winkelstad Doetinchem ook een aanrader, vooral op de marktdagen Dinsdag en Zaterdag of op één van de vele terrasjes in de binnenstad genieten van de gemoedelijke sfeer behoren tot de mogelijkheden.

Activiteiten 90%
Fietsroutes 98%
Restaurants 95%
Achterhoekse gezelligheid 99%