Faciliteiten

Sanitair

Parkcamping De Graafschap heeft één modern, vernieuwd en verwarmd sanitair gebouw. Gebruik van douche en warm water is gratis. Ook is er een ruime familie douche waar een aankleedkussen aanwezig is. Ook is hier gelegenheid om overdekt af te wassen.

Privé sanitair

Onze camping beschikt over 70 Comfort plaatsen met zeer modern privé sanitair, de units zijn alle voorzien van ruime douche, toilet, wastafel en centrale verwarming. Tevens is er ook privé sanitair voor mindervaliden!

Wasmachines en droger

Op de camping is er een aparte wasserette met twee wasmachines, één droger, strijkplank met strijkijzer. Tevens is hier gelegenheid voor de handwas. Voor het gebruik van de wasmachine en droger kunt u met uw pinpas betalen.

Verhuur objecten

Voor gasten met trekkers tentjes en gebruikers van de hutten is er een rietgedekte overkapping waar men kan koken en zitten. Ook staat hier een koelkast voor gezamenlijk gebruik.

Kantine

In de Kantine bent u van harte welkom voor een hapje en of drankje.

Receptie

In de receptie kunt u o.a. terecht voor gratis fiets- en wandelroutes, informatiefolders 13van bezienswaardigheden, fietskaarten, kranten, frisdrank, ijs en enkele kruidenierswaren. In het hoogseizoen kunt u bij ons verse broodjes bestellen.

Wi-Fi

Op alle kampeerplaatsen kunt u tegen betaling draadloos internetten met uw eigen laptop, iPad of tablet. Rondom de receptie en in de horeca is het gebruik van internet gratis. Verblijft u langer dan een week dan krijgt u gratis wifi voor 2 apparaten.

Fiets verhuur

Wij verhuren het gehele jaar door in samenwerking met een fietsverhuur bedrijf dames-, heren- en kinderfietsen en elektrische fietsen. Tandems, mountainbikes en kinderzitjes alleen d.m.v. reservering.