Faciliteiten

Sanitair

Parkcamping De Graafschap heeft twee moderne en uiterst schone verwarmcamping sanitair-units. Elke unit heeft aparte dames- en herentoiletten en afsluitbare wastafel- en douchecabines. Gebruik van douche en warm water is gratis. Tevens beschikken wij over een extra verwarmde baby was-ruimte

Privé sanitair

Sinds medio 2014 beschikt de camping over 20 Comfort Riant plaatsen met zeer modern privé sanitair,de units zijn alle voorzien van ruime douche,toilet,wastafel en centrale verwarming. Tevens is er ook privé sanitair voor mindervaliden sinds 2017!

Wasmachines en droger

Op de camping is er een aparte wasserette met twee wasmachines, één droger, strijkplank met strijkijzer. Tevens is hier gelegenheid voor de handwas. Voor het gebruik van de wasmachines en droger kunt u in de receptie wasmunten en droger munten kopen.

Rietoverkapping

Voor gasten met trekkers tentjes en gebruikers van de hutten is er een rietgedekte overkapping waar men kan koken en zitten. Ook staat hier een koelkast voor gezamenlijk gebruik.

Kantine

In de Kantine bent u van harte welkom voor een hapje en of drankje.

Receptie

In de receptie kunt u o.a. terecht voor gratis fiets- en wandelroutes, informatiefolders 13van bezienswaardigheden, fietskaarten, kranten, frisdrank, ijs en enkele kruidenierswaren. In het hoogseizoen kunt u bij ons verse broodjes bestellen.

Wi-Fi

Op alle kampeerplaatsen kunt u tegen betaling draadloos internetten met uw eigen laptop, iPad of tablet. Rondom de receptie en in de horeca is het gebruik van internet gratis.

Fiets verhuur

Wij verhuren het gehele jaar door in samenwerking met een fietsverhuur bedrijf dames-, heren- en kinderfietsen en elektrische fietsen. Tandems, mountainbikes en kinderzitjes alleen d.m.v. reservering.