Faciliteiten

Sanitair

Parkcamping De Graafschap heeft één modern en uiterst schoon verwarmd sanitair gebouw. Gebruik van douche en warm water is gratis.

Privé sanitair

Sinds medio 2014 beschikt de camping inmiddels over 74 Ruime plaatsen met zeer modern privé sanitair,de units zijn alle voorzien van ruime douche,toilet,wastafel en centrale verwarming. Tevens is er ook privé sanitair voor mindervaliden sinds 2017!

Wasmachines en droger

Op de camping is er een aparte wasserette met twee wasmachines en één droger. Tevens is hier gelegenheid voor de handwas. Bij de wasmachines en droger kunt u met uw pinpas betalen. Het wasmiddel word automatisch toegevoegd.

Rietoverkapping

Voor gasten met trekkers tentjes en gebruikers van de Podges en Slaapvaten is er een rietgedekte overkapping waar men kan koken en zitten. Ook staat hier een koelkast voor gezamenlijk gebruik.

Kantine

In de Kantine bent u van harte welkom voor een hapje en of drankje.Voor meer info klik op de foto

Receptie

In de receptie kunt u o.a. terecht voor gratis fiets- en wandelroutes, informatiefolders van bezienswaardigheden, fietskaarten, kranten, frisdrank en enkele kruidenierswaren. In het hoogseizoen kunt u bij ons verse broodjes bestellen.

Wi-Fi

Op alle kampeerplaatsen kunt u tegen betaling draadloos internetten met uw eigen laptop, iPad of tablet. Rondom de receptie en in de horeca is het gebruik van internet gratis. Bij een verblijf van 7 dagen of langer is de wifi gratis voor 2 apparaten.

Fiets verhuur

Wij verhuren het gehele jaar door in samenwerking met een fietsverhuur bedrijf dames-, heren- en kinderfietsen en elektrische fietsen. Tandems, mountainbikes en kinderzitjes alleen d.m.v. reservering.