Corona update

Lieve mensen,

Nederland staat op zijn kop.  Het corona-virus roept veel vragen en zorgen op bij mensen, bij u, bij ons, bij iedereen.

Op vrijdag 10 april openen wij onze deuren voor onze gasten. Wij zijn nu al geopend voor gasten die van privé sanitair gebruik  willen maken. Voor sommige mensen voelt het veiliger of prettiger om op de camping te zijn dan thuis in een drukke buurt.  Kamperen doet immers iedereen goed!

Wij beperken de komende  periode het maximaal aantal kampeerders. Verblijf op onze camping is alleen nog maar mogelijk op reservering. Zo kunnen wij grip houden op het aantal mensen op ons terrein.

Kampeer Gasten met ziekte verschijnselen verzoeken wij vriendelijk niet te komen. (wij zullen hier ook op letten ) Dit geld ook voor bezoek. Bezoek graag van te voren melden.

Wij schudden momenteel (helaas) geen handen en houden gepaste afstand.

Wij proberen zoveel mogelijk onze receptie “buiten”  te houden, zijn we binnen dan  graag niet meer dan 2 gasten te gelijk in de receptie.

Uiteraard maken wij extra schoonmaak rondes maar vragen gasten uit extra voorzorg zoveel mogelijk gebruik te maken van de faciliteiten in of rondom eigen kampeermiddel. U kunt natuurlijk ook op een kampeerveld gaan staan met uw eigen privé sanitair !

Leave a comment