Welkom op parkcamping
De Graafschap

De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen, landelijk gelegen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de echte rustzoeker en natuurgenieter! De Loenhorsterweg is een zeer rustige weg die alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer mede hierdoor wordt de rust gewaarborgd.

Bekijk onze camping eens via de “virtuele tour ” hier boven in het menu ! 

Dankzij het eigen natuurbeheersplan worden er al jaren maar liefst ruim 30 soorten vogels op de camping waargenomen. Ook zijn er weer eekhoorntjes gespot. Wanneer u tegen het einde van de middag vanaf de camping het bos in loopt hoeft u niet verbaasd te zijn om het pad te kruisen met een ree.

Kijk eens verder op onze site zodat u een idee krijgt wat onze camping maar ook de omgeving u te bieden heeft. Mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar. Wij hopen u graag een keer op onze camping te mogen ontmoeten.

Kamperen

Wilt u een keer wat leuks huren bijvoorbeeld een trekkershut, slaapvat, podge, Finse kota of een stacaravan? Kijk hier onder naar de mogelijkheden.

20
mrt

Basisplaats

Ruime auto vrije basisplaats. Voorzien van; elektra (6 -8 Amp) en centraal water tap-punt.

20
mrt

Comfortplaats

Ruime zonnige Comfort-plaats.Voorzien van; elektra (8Amp),water,afvoer en digitale antenne.

20
mrt

Comfort Riant Extra met privé sanitair

Zeer ruime Comfort-Riant Extra plaats (200m2) met uw eigen privé sanitair en veel privacy. Voorzien van; elektra (10Amp),water,afvoer en digitale antenne.

20
mrt

Camperplaats

Prachtige ( semi ) verharde Camper Comfort-plaats voorzien van (6-16 Amp elektra).

20
mrt

Verhuur

Wilt u een keer wat leuks huren bijvoorbeeld een trekkershut, slaapvat, podge, Finse kota of een stacaravan?

Proefkamperen in de Achterhoek

Wil je ook de gastvrijheid van de Achterhoek ervaren in combinatie met het gemak van een compleet ingerichte tent? Dan is “Proefkamperen in de Achterhoek” zeker iets voor jou! In samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt kun je vanaf het voorjaar Proefkamperen bij ons en op 9 andere deelnemende Campings in de Achterhoek. Op onze camping staan de compleet ingerichte tenten voor je klaar en het enige wat je hoeft te doen is: genieten van Kamperen in de Achterhoek!

Proefkamperen in Obelink Family Deluxe
Op onze camping hebben we speciaal een Obelink Family Deluxe pakket samengesteld. Dat is een compleet ingerichte familietent die van alle gemakken is voorzien. Op die manier kun je in alle rust proeven van het kamperen. Ideaal voor een weekendje weg of een weekje kamperen in de Achterhoek.

parkcamping de graafschap

Leuke dag uitjes in

leuke dag uitjes:

De omgeving

Parkcamping de Graafschap ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen,landelijk gelegen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied.
bekijk de agenda

Het laatste nieuws

Corona update; Gemeenschappelijk sanitair weer open. (klik hier)

Beste Gasten wij zijn weer helemaal open. Wel hanteren wij de brancheprotocollen die door de Hiswa-Recron en het ministerie van E.Z.K. zijn opgesteld. Wij vragen u dan ook deze instructies op te volgen. Houd 1,5 meter afstand en heb respect voor uw mede-kampeerders. Samen bestrijden wij corona. Op en bij alle voorzieningen staan desinfectiemiddelen, wij vragen u dan ook deze…